Alles

  draait om communicatie

  Dus laten we het vooral simpel houden!


          Goede communicatie is het halve werk.


          > Wat wil je bereiken met je communicatie?
          > Welke boodschap wil je bij je doelgroep tussen de oren krijgen?
          > Hoe is je doelgroep eigenlijk het beste te bereiken?
          > Wat zijn hun motieven en beweegredenen?
          > Wat moet je daarvoor op welk moment communiceren?

          Investeer pas tijd en geld als je weet wat het oplevert!

          Stel liever eerst je communicatiedoelen vast en kies dan je aanpak en je middelen, bijvoorbeeld een website, een folder, een persbericht, een advertentie of een social media campagne.

          Bereik meer klanten: win communicatieadvies in!

          Ondernemers binnen het MKB hebben de handen vol aan hun eigen bedrijf. In veel gevallen hebben ze niet de mogelijkheden en tijd om zich te verdiepen in de lange termijn. Wij hebben die de kennis wel in huis. Wij helpen jou met de uitvoering van marketing, onderzoek, evenementen en communicatie.

          We leven in een maatschappij waarin iedereen steeds meer met elkaar communiceert. Van jong tot oud, zakelijk en privé, 24 uur per dag. Organisaties zijn zich bewust dat iedereen met ze meekijkt. Voor communicatie betekent dat nieuwe kansen maar het dwingt ons ook om beter na te denken over de mogelijkheden en de risico’s.

          Kleine onderneming, grote dromen

          Voor een echt succesvolle onderneming is marketing en communicatie onmisbaar. Je bedrijf echt helder en onderscheidend neerzetten: dat is een vak!

          Door je communicatie naar een hoger plan te tillen, kun je grotere stappen zetten met je bedrijf. Jezelf beter onderscheiden, meer naamsbekendheid genereren en meer omzet draaien.

          Betaalbaar communicatieadvies

          Bij Mesman Communicatie krijg je je professioneel en praktisch communicatieadvies.

          Focus en inzicht hoe je je communicatie in kunt zetten om je doelstellingen te halen. Voor 75 euro per uur krijg je een gedegen advies om je communicatie succesvol te maken.
          Max Mesman