Over ons

max mesman

Max Mesman

In 2016 ben ik begonnen met de ontwikkeling van de Max Training. Als communicatieadviseur kwam ik er steeds meer achter dat de kwaliteit van je communicatie de kwaliteit van je relaties bepaalt. Inclusief de relatie met jezelf. Zowel op je werk als privé. Hoe we denken, wat we tegen elkaar zeggen, hoe we met elkaar omgaan.

Het goede nieuws is dat we die kwaliteiten kunnen blijven ontwikkelen, of we nu jong zijn of oud. Als coach en trainer blijf ik mijzelf voortdurend bijscholen, onder andere bij Repairing Balance Nederland. Ook ben ik gecertificeerd Life Coach. De Max Training voorziet in een duidelijke behoefte van mensen die persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk vinden, zodat zij zijn toegerust voor alle uitdagingen die het moderne leven aan ons stelt.

Vera Mulder

Zolang ik me kan herinneren was ik nieuwsgierig naar mensen zoals jij en ik. Waarom we doen wat we doen, naar de keuzes die we maken, en naar de kracht die in ons zit, hoe verscholen soms ook. Ik heb ervaren dat we allemaal, diep van binnen, veel meer in ons hebben dan we ooit voor mogelijk hielden.

Het begeleiden van mensen en het beste in hen naar boven halen, is mijn grote passie. Beroepsmatig doe ik dit nu zo’n jaar of elf in mijn therapeutische praktijk in Rijswijk. Met 62 jaar levenservaring heb ik veel meegemaakt, gezien, geleerd en opgestoken. Zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk. Ik sta niet snel van iets te kijken en mijn inlevingsvermogen is groot. Ik blijf mij persoonlijk en beroepsmatig ontwikkelen, door scholing, literatuur en collegiaal overleg. Want ik ben en blijf een nieuwsgierig mens.